De maïsverkoop voor het nieuwe seizoen is alweer in volle gang. Verschillende kwekers hebben aantrekkelijke vroegkoopacties. Hieronder een korte samenvatting van de verschillende acties.

Pioneer:
Bij bestelling voor 28-2-2018 geldt een korting van € 4,50 per eenheid.

Daarnaast is er een mesurol actie op de PR39F58 en de P8057; dit betekent dat u op deze rassen de mesurol gratis krijgt.

Limagrain:
Bij bestellingen voor 15 februari van 15 eenheden of meer krijgt u een paar laarzen cadeau*. [*zie actievoorwaarden!]

Limagrain heeft een nieuwe coating TSSV2 ontwikkeld die ervoor zorgt dat met name de begin ontwikkeling van de maïs wordt gestimuleerd. Deze coating is verkrijgbaar op de rassen LG 32.211, LG 31.218, LG 31.235 en LG Stacey..

KWS:
KWS heeft al jaren een punten systeem. Bij bestelling voor 1 februari krijgt u drie punten per eenheid. Deze punten kunt u gebruiken om via de site van KWS diverse artikelen aan te schaffen.

Agrea heeft alle relevante informatie over maïs en maïsrassen voor u in een overzichtelijke brochure gebundeld. Deze brochure kunt u aanvragen op onze website of vraag er naar bij uw Agrea-adviseur. Graag praten we u bij over de prestaties van de verschillende maïsrassen in 2017 zodat u voor het nieuwe seizoen een goede keuze kunt maken.