Als ondernemer bent u weer druk bezig met de voorbereidingen van het nieuwe aspergeseizoen. U streeft hierbij naar de beste kwaliteit zodat uw klanten straks weer kunnen genieten van het ‘witte goud’ van uw land. Een tijdige inventarisatie van de te vervangen folie en overige benodigdheden is van belang voor een goede start.

Maak nu nog gebruik van onze  vroeg -bestel – actie op onze Griekse en Spaanse aspergefolie, tunnelfolie en overig assortiment aspergebenodigdheden. U krijgt nog tot 31 januari 5% korting op alle standaardprijzen.

Behalve een goed advies biedt Agrea – als partner van de agrarische ondernemer – een ruim assortiment aan teelt- en oogstbenodigdheden. Naast de gangbare meststoffen en gewasbeschermingsmiddelen is er een groeiende belangstelling voor bodemverbeteraars en plantstimulatoren. Ook hierbij zijn we u graag van dienst.

Heeft u advies nodig bij de keuze van uw folie? Informeer dan vrijblijvend bij onze specialist Nico van Montfort (085 4858903 / nico.vanmontfort@agrea.nl).