Openstaande vacature

Agrea is de allround partner van de agrarische ondernemer in de volle grond in Zuid-Nederland.  Als toeleverancier van producten en diensten zijn we actief in de akkerbouw, vollegrondgroenten, fruitteelt, openbaar groen en vaste planten. Wij streven hierbij naar een lange termijn samenwerking en zijn ervan overtuigd dat een betrouwbaar partnerschap een belangrijk uitgangspunt is voor succesvol boeren; voor nu en in de toekomst. Agrea werkt samen met (internationale) partners op het gebied van kennis en inkoop. Agrea telt 35 medewerkers en is werkzaam vanuit vestigingen in Panningen (hoofdkantoor), Maastricht en Heerlen. Neem gerust een kijkje op onze website www.agrea.nl

Vanwege uitbreiding van het team zijn wij op zoek naar een ervaren Accountmanager/Teeltspecialist Akkerbouw m/v voor de regio Midden-Limburg.

Accountmanager/Teeltspecialist Akkerbouw

-regio Midden-Limburg-

De functie
Op basis van enthousiasme en deskundigheid weet je Agrea stevig in de markt te zetten. Je stelt marktbewerkingsplannen op voor zowel bestaande als nieuwe afnemers in jouw werkgebied en initieert de daaruit voortkomende acties. Omzet, resultaat, de kwaliteit van je adviezen en klanttevredenheid zijn daarbij belangrijke aspecten. Je bezoekt klanten en prospects, inventariseert de behoeften, stelt offertes op en sluit orders af. Daarnaast verzorg je de klantspecifieke teeltbegeleiding. Gegevens leg je vast in het CRM systeem. Je neemt deel aan diverse bijeenkomsten, volgt de markt in jouw regio, signaleert belangrijke ontwikkelingen en koppelt deze terug naar het team. Op deze wijze draag je actief bij aan de ontwikkeling van Agrea als de allround partner in de regio. Kortom, een veelzijdige en zelfstandige commerciële functie met veel ruimte voor eigen initiatief. Je maakt deel uit van het verkoopteam en rapporteert aan de Commercieel Manager.

De kandidaat
Weet jij wat er in jouw regio en in de sector speelt en ben je voortdurend scherp op de business? Dan komen we graag in contact met jou! Verder beschik je over:

  • HBO werk- en denkniveau, verkregen door opleiding en/of werkervaring.
  • Gerichte werkervaring in een vergelijkbare functie binnen de akkerbouw sector.
  • Aantoonbaar succesvol in het realiseren van ambitieuze verkoopdoelstellingen, zowel door relatiebeheer als acquisitie.
  • Initiatiefrijke en gedreven zelfstarter met een planmatige aanpak en een heldere focus.
  • Klant- en servicegericht, geen 9 tot 5 mentaliteit (dat hebben onze klanten ook niet).
  • Uitstekende communicatieve vaardigheden in woord en geschrift en computervaardig; ervaring met het werken met een CRM systeem is een pré.
  • Bij voorkeur woonachtig in Midden-Limburg.

Wat mag je van ons verwachten?
Een uitdagende functie met veel ruimte voor eigen initiatief en zelfstandigheid. Je werkt in een enthousiast en betrokken bedrijf én team, waar samenwerking en resultaat centraal staan. Omdat we veel waarde hechten aan ontwikkeling en deskundigheidsbevordering, bieden we gevarieerde opleidingsmogelijkheden aan via de CropSolutions Academy. Verder bieden we je uiteraard een marktconform arbeidsvoorwaardenpakket aan.

Het juiste moment? Soms is dat nu!
Reageer direct met je CV en motivatie via wim.kessels@agrea.nl of vraag eerst meer informatie op bij Wim Kessels (Commercieel Manager) op nummer 06-21879598. We zien je reactie graag tegemoet.