Werken bij

Werken bij Agrea betekent werken in een dynamische omgeving; geen dag is hetzelfde! De cultuur is “no nonsens”; er is ruimte om jezelf te ontwikkelen. Er heerst een informele werksfeer met korte lijnen, loyaliteit én collegialiteit. Samen willen wij Agrea laten groeien én onze klant optimale service verlenen.

Openstaande vacature

Vacature financieel administratief medewerk(st)er
(0,6 – 0,8 FTE)

Agrea zoekt een nieuwe collega! Ben jij de financiële en administratieve duizendpoot die dingen snel oppakt en met seizoen patronen om kan gaan? Kom dan ons team versterken en solliciteer nu.

Wat is Agrea:

Agrea is de partner van de agrarische ondernemer in regio Zuid-Nederland. Wij streven naar een lange termijn samenwerking, waarbij we ervan overtuigd zijn dat een partnerschap een belangrijk uitgangspunt is voor succesvol boeren; voor nu en in de toekomst!

Agrea werkt samen met (internationale) partners op het gebied van kennis en inkoop. Door deze samenwerking kunnen wij onze klanten altijd marktconforme prijzen aanbieden, gecombineerd met een persoonlijke aanpak, kennisoverdracht én deskundig advies.

Functie kenmerken:

0,8 FTE in seizoen (april t/m juli-augustus), 0,6 FTE daarbuiten
Minimaal MBO+
Algemene telefoon en mail
Crediteuren-debiteuren administratie
Kas-/bankboek
Klanten en licenties invoeren
Betalingen – incasso’s klaarzetten
BTW aangiftes
Kolommenbalans – grootboek mutaties
Contact met accountants
Ervaring met sector is een pré (geen must)
Ervaring met Navision Microsoft Dynamics is een pré (geen must)

Werkomgeving:
Agrea kent 3 vestigingen; Panningen, Maastricht en Heerlen. Functie zal worden uitgeoefend in de hoofdvestiging Panningen. Agrea kent een informele sfeer. Het is een platte organisatie met korte lijnen. Wij staan dichtbij de klant dankzij onze specifieke aanpak.

Stuur je CV en motivatie naar pim.vankruchten@agrea.nl

 

Open sollicatie

Wij zoeken mensen die gemotiveerd zijn én de drive hebben om Agrea succesvol te laten zijn! Spreken de sector én ons bedrijf je aan?  Ben je bereid om samen met ons bij te dragen aan het succes van Agrea?
Stuur dan je CV vergezeld met een motivatiebrief.
Wij kijken of jouw ambities aansluiten binnen de mogelijkheden van Agrea.

Stage- en afstudeerplaatsen

Studenten met affiniteit binnen de agrarische sector en/of commerciële achtergrond op HBO niveau kunnen wij een stageplaats aanbieden bij Agrea.

Neem contact met ons op over de mogelijkheden die wij te bieden hebben.